Gyakori kérdések

Van e bekerülési költség, illetve havonta mennyit kell fizetni?

Intézményünkbe nics egyszeri bekerülési költség, csak havi térítési díj, melynek ára a szobától függ:

- 3 ágyas szobában 150.000 forint
- 2 ágyas szobában 160.000 forint
- 1 ágyas szobában 170.000 forint

Ebben az összegben minden ápolással, gondozással kapcsolatos költség benne van (pl. pelenka, fodrász, manikűr, gyógyszer..stb)

Lehetőség van e rá, hogy ha probléma merül fel akkor áthelyezzenek máshova ?

Intézményünk 2 épületből áll. Ha esetleg probléma merül fel, nem érzi jól magát, akkor lehetőség szerint igyekszünk megoldani a problémát (pl. szobacsere vagy átkerülés egyik épületből a másikba).

Miszerint lehet szobát választani?

Egy-két illetve három ágyas szobáink vannak. A jelentkező igénye mellett a várakozó állapotától is függ melyik épületbe és milyen szobába kerül. Mivel váró listánk van ezért attól is függ az elhelyezés, hogy melyik szobába van éppen üresedés.

Ha egyszemélyre kérem az elhelyezést, azt a havi díj megemelése mellett lehet két személyre változtatni?

Ha egy személy beköltözése után igény merül fel további személy elhelyezére intézményünkben, az csak újabb szerződéskötéssel és természetesen a második személy térítési díjának megfizetésével jár. A váró listán történő sorra kerülés után semmi más akadálya nincsen.

Ha a második személy a feleségem, bármikor beköltözhet a szobámba?

Házaspárok elhelyezése kicsit bonyolultabb. Nem tudjuk azonnal biztosítani, hogy egy szobába kerüljenek, de amint lehetőségünk van rá természetesen mindent megteszünk érte.

Mikor térítik vissza a térítési díjat?

Végül, a térítési díjat részarányosan tudjuk visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy ha a lakónk példuál kórházba kerül vagy a hozzátartozok hazaviszik egy hétvégére, akkor azok a napokra csak a térítési díjból számolt napi díj bizonyos százalékát kell befizetni, amit mindig következő hónapból vonunk le. Kiköltözés/elhalálozás esetén ugyan ez a helyzet, akkor csak addig kell kifizetni, mig itt tartozkodott a lakó.

Remélem minden kérdésére sikerült válaszolni. Ha további kérdések merülnek fel, nyugodtan keressen minket.