Egészségügyi ellátás

Ingyenes látásvizsgálat lesz az intézményünkben
JÚNIUS 26-ÁN.

Az Orchidea Gondozóotthon többféle gyógyászati segédeszközzel rendelkezik. Az alapfelszereltségen kívül (vérnyomásmérő, vércukorszintmérő, lázmérő) különböző készülékekkel is jól felszerelt, így pl. Tens-készülék, szobakerékpár, és elektromos masszírozógép is rendelkezésre áll.

A gondozottak kényelmét szolgálja a vezeték nélküli telefon, mely könnyebbé teszi a családdal, barátokkal való kapcsolatteremtést, akár az ágyban töltött időszakban is.

A gondozóotthon lakóinak számára térítésmentesen biztosítottak a különböző higiéniai és egészségügyi szolgáltatások, mint pl. a pedikűr, gyógytorna. Szervezett programjainkon, kirándulásainkon térítésmentesen vehetnek részt a bentlakók.

Folyamatosan bővül a szűrővizsgálatok köre is - tüdő - fül-orr-gégészeti - valamint audiológiai szűrővizsgálatokra is rendszeresen elkísérjük az otthonban élőket. Igény illetve szükség esetén bármilyen szakorvosi ellátás biztosított.

A fogászati kezeléseknél nagy segítségünkre van a mozgó fogászati szolgálat, mely akár az otthon falain belül látja el lakóinkat. Amennyiben feltétlenül rendelőintézeti ellátásra van szükség, akkor megszervezzük és elvégezzük a szállítást is.